چندرسانهایی » عمومی
کد خبر: ۶۸۵۲۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
تصاویر| پخت اربا دوشاب در گیلان
خرمالوی جنگلی، میوهای خوش طعم و ملس است که در گویش محلی مردم تالش و فومن به آن اربا میگویند.
آفتابنیوز :
خرمالوی جنگلی میوه بسیار کوچکتر از خرمالوی معمولی است که محلیها میگویند هرچقدر پخته و رسیده باشد دوشاب (شیره) بهتری میدهد.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
خسته نباشید.
